LUPTA PENTRU CODRII DE ARAMA 6 – MERCENARII

cda6

PROLOG

Rebelii lui Dako au reusit sa impinga armata Imperiului pana la marginea Tinutului Codrilor de Arama. Un ultim fort aparat de razboinicii lui Maximus, undeva la granita, mai amintesc de invazie. Rebelii si-au construit o baza in imediata apropiere dar lovitura decisiva pe care o urmareau a fost zadarnicita de apropierea iernii. Slabite in urma luptelor aprige din Anotimpul Frunzelor Verzi, cele 2 tabere incearca sa-si refaca fortele.
Ce nu cunosteau la acel moment este faptul ca dinspre Soare-Rasare a intrat in Tinutul Codrilor o ceata de luptatori aprigi, fara tara, mercenari sub diferite stindarde dar fara sa apartina niciunuia. Liderul lor, Han, razboinic cu multa experienta, a condus ceata mercenarilor imbracati in negru in apropierea fortului Imperialilor.
Ascunsi in desisul padurii acestia urmaresc cu atentie evenimentele ce stau sa inceapa, asteptand clipa prielnica pentru a intra in lupta.

Legenda Codrilor de Arama continua…

PREZENTARE

USLA Botosani (Clubul Sportiv Airsoft BAD BROTHERS) in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani va invita in perioada 17-19 iunie 2016 sa luati parte la editia a VI-a a evenimentului de airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama” ce va avea loc in tabara Agafton-Botosani.
In acest an continuam legenda “Codrilor de Arama” cu episodul “Mercenarii” – un scenariu antrenant, intins pe durata a 24 ore de joc (start joc vineri ora 19:00, stop joc sambata ora 19:00). Pe langa cele doua factiuni deja consacrate: Trupe Imperiale si Rebeli, editia din acest an aduce o noua factiune “Mercenarii” restransa ca numar, foarte mobila al carui rol va fi detaliat ulterior in regulamentul de joc.
“Campul de lupta” va fi si in acest an binecunoscuta padure a Codrilor de Arama, in care veti regasi baze militare si sate fortificate iluminate pe timp de noapte, corturi militare precum si alte elemente de logistica (generatoare, reflectoare, articole de fortificare a satelor, etc.).

Ca elemente de noutate:

1. in acest an introducem un punct de maxim interes in zona 0 a hartii – BUNCARUL – o constructie de 12 x 9 metri, cu cate o intrare pe fiecare latura si care poate fi cucerita/aparata de catre o factiune principala in anumite perioade de timp determinate, recompensele fiind pe masura. Vom reveni in curand cu imaginea buncarului si regulamentul de joc in ceea ce il priveste.

2. de asemenea, introducem in joc zona de casute din vecinatatea Taberei – LIBERUM – o zona exclusiv adaptata jocului CQB, cu misiuni si joc interactiv atat pentru jocul de zi cat si pentru cel de noapte. Misiunile, regulamentul si harta detaliata a zonei va fi prezentata in curand.

Jucatorii vor primi:

- 2 nopti de cazare in Tabara Agafton (vineri noapte si sambata noapte);
– 5 mese (vineri seara, sambata dimineata si sambata la amiaza mancarea va fi in-game, iar sambata dupa joc si duminica dimineata mancarea va fi servita in cantina taberei);
– cate un bidon cu apa de 5 litri pentru fiecare jucator ( in game );
– harti A5 plastifiate cu zona de joc si punctele de interes;
– banderole personalizate aferente fiecarei factiuni;
– asistenta medicala asigurata;
– concert in aer liber;
– tombola organizata de catre sponsori;
– posibilitatea de a participa, duminica dimineata, la slujba de la Manastirea Agafton pentru spalarea aurei si iertarea pacatelor. :D

Cazarea se va face in tabara Agafton, in 3 blocuri cu apartamente. Fiecare apartament este dotat cu grup sanitar (cada, dus) sau cu dusul la demisol.

Vor fi disponibile 250 locuri de cazare.

Deoarece venim, ca in fiecare an, in sprijinul miscarii si a jucatorului de airsoft, pretul biletului de participare a fost mentinut de catre organizatori, cu eforturi considerabile, la 150 de lei/persoana.

La sfarsitul jocului, sambata dupa ora 19.00, veti avea posibilitatea sa achizitionati bauturi alcoolice, cafea, bauturi racoritoare sau energizante precum si gustari calde ce pot fi achizitionate contracost de la firma de catering acreditata pentru acest eveniment.

Consumul bauturilor alcoolice este interzis pe toata durata de desfasurare a jocului, prin urmare comercializarea bauturilor alcoolice in acest interval este suspendata.

Specific evenimentului va avea loc un program ce va cuprinde premierea participantilor, tombola, premii surpriza, concert in aer liber, foc de tabara, editia a III-a a concursului “Vocea Codrilor de Arama” etc, etc.

PROGRAM

17.06.2016

12:00 – 16:00 – primirea participantilor – cazare – check-in
16:00 – 18:00 – pregatire pt joc
19:00 – start joc
22:00 – servirea mesei (cina in-game)

18.06.2016

08:00 – servirea mesei (mic dejun in-game)
14:00 – servirea mesei (pranz in-game)
19:00 – stop joc
20:00 – servirea mesei (cina – sala de mese)
21:00 – concert (in aer liber), foc de tabara, premierea participantilor, surprize, karaoke (Vocea Codrilor de Arama), etc

19.06.2016

09:00 – mic dejun
12:00 – plecarea participantilor

CONDITII DE PARTICIPARE

La eveniment se pot inscrie atat membri de cluburi, cat si independenti. Participarea este pentru oricine doreste – jucatori de airsoft cu cel putin 15 jocuri la activ si cunosc(respecta) regulamentul SB 1.0

Inscrierile se fac incepand cu 24 Ianuarie ORELE 20.00, fiind obligatorie completarea formularului pt a putea participa la event.

Plata se poate face incepand cu data de: 24 Ianuarie si terminandu-se pe 15 Martie. Persoanele incrise care nu au achitat valoarea biletului vor fi sterse din lista pentru a face loc persoanelor aflate in stand-by.

Plata se face la :
BANCA TRANSILVANIA
RO46BTRLRONCRT0285399601
CLUB SPORTIV “BAD BROTHERS” BOTOSANI

-Sunt socotiti participanti, persoanele care au efectuat plata si au trimis confirmarea prin mail la airsoft.botosani@gmail.com
-Persoanele care au platit si nu mai pot veni la eveniment din diferite motive, trebuie sa-si gaseasca inlocuitor pt a-si recupera banii. Odata ce ati facut plata , banii nu se mai returneaza.
-Rog pe cei care fac plata, sa-si scrie la detalii OP nickname-ul cu care s-a inregistrat la event (asta daca plateste doar pt el)
-Cine plateste pentru un grup de persoane sa-si treaca nickname-ul cu care s-a inregistrat si numarul de persoane pt care a depus banii. ex. blackstorm 20 pers.
-Confirmarea platii…trimite un mail la airsoft.botosani@gmail.com cu nick-urile tuturor celor pt care ati platit + copie la OP.

revenim in curand si cu alte detalii…