THE DAWN – Lupta pentru Codrii de Arama 5

the_dawn2USLA Botosani (Clubul Sportiv Airsoft BAD BROTHERS) in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, va invita in perioada 19-21 iunie 2015 sa luati parte la editia a V-a a evenimentului de airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama” ce va avea loc in tabara Agafton-Botosani.
Povestea “Codrilor de Arama” continua si cuprinde un scenariu complex, antrenant, cu o durata de 24 ore de joc neintrerupt. De asemenea, echipa de organizare va pregateste o logistica adecvata: vehicule offroad, atv-uri, harti, baze militare si sate fortificate iluminate pe timp de noapte, corturi militare, asistenta medicala, mancare si apa ingame pe toata perioada jocului si multe multe altele.
Participantii vor beneficia de 4 mese in acesta perioada (3 mese sambata si micul dejun duminica) plus 5 litri de apa plata pentru fiecare jucator, asigurata si transportata de organizatori in zona de joc.
Cazarea se va face in tabara Agafton, in 2 blocuri cu apartamente de câte 3-4 camere. Fiecare apartament este dotat cu grup sanitar (cada, dus).

Vor fi disponibile 250 locuri de cazare:
– 210 locuri la blocurile A si B cu apartamente de câte 3-4 camere, fiecare apartament fiind dotat cu toaleta, chiuveta, cada si dus.
– 40 locuri la blocul C- camere cu 5 paturi dotate cu toaleta si chiuveta, dusul fiind la demisol.

La sfarsitul jocului, sambata dupa ora 18.00, veti avea posibilitatea sa achizitionati bauturi alcoolice (vor fi si dozatoare de bere), cafea, bauturi racoritoare sau energizante precum si gustari calde dupa care, specific evenimentului, va avea loc un program ce va cuprinde premierea participantilor, premii surpriza, concert in aer liber, foc de tabara, editia a III-a a concursului “Vocea Codrilor de Arama” etc, etc.

PRECIZARE:

Acest eveniment este organizat de catre USLA Botosani (Club Sportiv Airsoft Bad Brothers) ce cuprinde echipa de organizare din anii precedenti: Dennis, Rabbit (Adi), Razvan, vdT.Andrei, Grasu + membrii clubului si multi prieteni de nadejde.

CONDITII DE PARTICIPARE

La eveniment se pot inscrie atat membri de cluburi, cat si independenti. Poate participa orice jucator de airsoft cu cel putin 15 jocuri la activ care cunoaste si respecta regulamentul SB 1.0

INSCRIERI

Inscrierile se fac INCEPAND CU 21 FEBRUARIE ORELE 20.00, fiind obligatorie completarea formularului pt a putea participa la event.

PRET SI MODALITATE DE PLATA

Taxa de participare: 150 ron/pers.

Ca si la editiile precedente pretul biletului include cheltuielile de organizare, mancare (4 mese), cazare, apa pt joc, asistenta medicala, recuzita, logistica, concert + alte surprize.

Odata cu inceperea inscrierilor vom posta si modalitatea de plata.

PROLOG:

Batalia Apocalipsei a devastat tinutul Codrilor de Arama. A fost o lupta epica, ce a tinut Lumea Libera cu respiratia oprita, asteptand, cu frica si speranta, viitorul.
Armatele Acvilei Imperiale ridicate sa acopere lumea Omenilor Liberi au fost respinse, rebelii reusind sa-si elibereze teritoriile ocupate, impingand Imperiul departe, dincolo de granitele sale. Poate au avut atunci sansa de a da lovitura decisiva Legiunilor daca epuizarea luptei nu ar fi facut Brigazile rebele incapabile de contraatacul decisiv.
Imperiul nu si-a acceptat umilinta si la scurt timp dupa Apocalipsa Imparatul a fost detronat de fiul sau, tanarul si ambitiosul Maximus, care a jurat in fata Legiunilor ca nu va avea liniste pana nu va reda Imperiului gloria pierduta. Noul Imparat a refacut trupele si le-a pregatit pentru o campanie decisiva spre Tinutul Codrilor de Arama. Instinctul sau de razboinic a simtit ca o victorie decisiva asupra armatei lui Dako – simbolul rezistentei rebelilor – ii va deschide drumul spre cucerirea Lumii Libere.
Dupa victorie, Dako a readus Tinutului pacea si linistea de altadata, refacand satele si orasele distruse de Apocalipsa. Avanpost al Lumii Libere, Codrii de Arama ramaneau vulnerabili unui atac al Imperiului, iar Dako stia ca Legiunile cu orgoliul ranit vor cauta, mai devreme sau mai tarziu, razbunarea…
Fara veste, Legiunile au atacat cu o determinare si forta nemaivazuta si au nimicit garzile ce pazeau granitele, intrand in Codrii de Arama.
Dako a evacuat repede satele si capitala, trimitand femeile, copii si batranii departe, spre Soare-Rasare, in siguranta. A impanzit Codrii de Arama cu trupele sale de gherila si a concentrat nucleul armatei in garnizoana rebela din padure. Stia ca trupele trimise de aliatii sai din Tinuturile prietene sunt prea departe pentru a-l ajuta, Brigazile sale curajoase fiind singurul zid in fata Legiunilor.
Fortul construit din ordinul Noului Imparat a fost bine intarit si asigurat pe flancuri. Legiunile ajutate de Divizia de Mecanizate, in frunte cu Maximus, si-au inceput marsul spre armata rebela…
Legendele Codrilor de Arama aduc din nou fata in fata Legiunile Imperiului si Brigazile Rebele.
Imperiu vs Rebeli…
Flamura Rosie vs Steagul Albastru…
Maximus vs Dako…
Zorii acelor vremuri ne aduc o alta poveste ce urmeaza a fi scrisa de voi, cei ce veti lua parte la ea…
The Dawn!